hits

Slipt tigerøye

Sist jeg var i gang og slipte stein så slipte jeg en oval stein til en ring. Jeg begynnte da på en firkantet også til en annen innfatning jeg fikk i posten samtidig. Fikke ånden over meg i kveld og fant ut jeg måtte gjøre den ferdig :)

Jeg liker kanskje best å slipe steiner jeg har funnet selv men denne gangen valgte jeg tigerøye.

Ble vel egentlig ganske fornøyd med resultatet ☺

3 kommentarer

Iselin Renée

09.12.2017 kl.16:53

Jeg husker at jeg hadde med meg tigerøye på tentamen på ungdomsskolen, skulle visst hjelpe ble jeg fortalt hehe :)

Littsteingal

09.12.2017 kl.18:28

Iselin Renée: hehe..ja hjalp den ? ..tigerøye skal hjelpe på konsentrasjonsevnen og en skal bli skarpsindig.....samt en drøss med andre ting....og slik er det med de fleste steiner... jeg syns det blir litt i overkant av hva jeg kan tro på...men om det hjelper noen så er det jo bare fint :)

Iselin Renée

10.12.2017 kl.10:47

Nja, tror nok det trengtes noe sterkere til hehe :) Har hørt det jeg også ja, men som du sier så er det egentlig ikke noe jeg tror på. Men jeg var så nervøs før tentamen at jeg tok den med likevel, sånn for sikkerhets skyld :)

Littsteingal

10.12.2017 kl.13:42

Iselin Renée: ja en kan jo ikke la være å prøve når en vet om muligheten :) .. er en del steiner som fra gammelt av har blitt forbundet med magiske eller spesielle egenskaoer. Solsteinen eller den optiske kalsitten som vikingene skal ha brukt til navigering en kanskje en slik. Nå til dags har det jo tatt helt av der en blir frisk lykkelig og full av suksess av nærmest hvilken som helst stein.

Skriv en ny kommentar

Littsteingal

Littsteingal

51, Bømlo

Laget bloggen med min 9 år gamle sønn. Han ble tidlig steingal og kom hjem fra barnehagen med lommene fulle av stein . .Da våknet interessen min også. Jeg var også steinintetessert da jeg var guttunge men fant liksom aldri noe spesielt. Har alikevell alltid vært på utkikk etter stein der jeg har ferdes.

Kategorier

Arkiv